Găzduire.

Soluție completă

Crearea de site sau magazin online vine la pachet și cu soluția de găzduire și e-mail. În plus beneficiezi de mentenanță tehnica sau administrare site si SEO pentru primele 12 luni astfel încat nu doar sa fii prezent online ci și ușor de găsit în motoarele de căutare.

De ce o soluție completă?

Oferim toate componentele tehnice pentru asigurarea prezenței online  astfel încât sa fie transparente încă de la început costurile proiectului de creare site sau magazin online iar serviciile de găzduire și e-mail sunt oferite prin platforma proprie.

150%

Găzduire și e-mail

Beneficiezi de servicii de găzduire și e-mail de foarte bună calitate la un preț accesibil prin platforma de hoting proprie.

Mentenanță tehnică

Ai mentenanța tehnică inclusă pentru primele 12 luni și poți opta pentru prelungire după.

Administrare și SEO

Este absolut necesar să optezi pentru SEO pentru a beneficia la maxim de avantajele prezenței online.

Cum oferim

găzduirea.

Data center propriu

Nu închiriem infrastructura pe care o punem la dispoziția clienților, ci construim mai degrabă o infrastructură IT scalabilă și un adevărat angajament prin care garantăm resursele și serviciile furnizate în piață.

Performanță și securitate

Rețeaua noastră de date este construită pe conexiuni Fibra Optică cu viteze de 10 Gb, în timp ce rețeaua noastră de cluster de stocare rulează la viteze de 56 Gbps pentru o replicare rapidă și consistența datelor.

Monitorizare și up-time

Efectuăm monitorizare avansată prin software de monitoizare și gestionare a rețelei, monitorizare a bazelor de date pentru buna funcționare si securitatea rețelei pe toate sistemele și platformele noastre

Suport tehnic

Echipa noastra lucreaza continuu la extinderea cunostintelor tehnice si dispune de expertiza intr-un spectru larg de tehnologii de la dezvoltare de aplicatii pana la design de infrastrucura IT si retelistica.

Alimentare electrică și răcire

Alimentarea echipamentelor e susținută prin intermediul UPS-urilor de nivel Enterprise. Redundanța este asigurată prin intermediul generatorului diesel cu comutator de transfer automat, cu și alertare de evenimente. Răcirea este realizată prin sisteme redundante Daikin Sky AIR Enterprise

Conectivitate

Rețeaua noastră utilizează în prezent multiplii furnizori de servicii de internet ale căror circuitele sunt agregate in router-ul nostru de border Cisco.

Vezi oferta noastră
de hosting și e-mail