6 motive pentru care ar trebui să utilizezi o adresă de e-mail de domeniu

„exemplu@

domeniu.ro”

    Să ai o adresă de e-mail pentru afacerea ta este o necesitate și, fără îndoială, fiecare om de afaceri va fi de acord cu această afirmație.

    Folosirea unei adrese de e-mail de tipul firmaTa@domeniu.ro, mai degrabă decât utilizarea unei platforme de e-mail „gratuită”, precum Gmail sau Yahoo, poate însemna diferența între afacerea ta luată în serios și retrogradarea mail-urilor trimise în dosarul de spam.

Iată 6 motive pentru care trebuie să ai o adresă de e-mail de domeniu pentru afacerea ta începând de astăzi:
1. Profesionalism;

    Aruncă o privire la aceste două adrese de e-mail DigitalHelpinfo@gmail.com și Info@DigitalHelp.ro. Care din ele ai preferă să-ți apară în căsuța de e-mail? Cel mai probabil îl vei alege pe al doilea, Info@DigitalHelp.ro, acesta fiind de asemenea și cel pe care-l vei lua mai în serios.

    Având o adresă de e-mail de domeniu, creezi o imagine pozitivă în ochii potențialilor clienți și faci ca aceștia să-și amintească mai ușor de ține și să apeleze și a doua oară la produsele și/sau serviciile tale chiar dacă în prezent ai doar o mică afacere.

        2. Credibilitate si încredere;

    Majoritatea oamenilor au o mai mare conștientizare a problemelor de securitate, cum ar fi phishingul (practică frauduloasă de a trimite e-mailuri pretinzând că sunt de la companii de renume, pentru a-i determina pe oameni să dezvăluie informații personale, cum ar fi parolele și numerele cărților de credit) și este mai puțin probabil să deschidă ceva care pare suspect. E-mail urile care vin de la numeleTau.afacereaTa@gmail.com sau        numeleTau.afacereaTa@hotmail.com mai mult ca sigur nu vor fi luate în serios,  ci vor fi considerate suspecte și trimise în căsuța de spam sau chiar blocate.

        3. E-mail uri standard pentru toată lumea din compania ta.

    Când folosești adrese de e-mail de domeniu, te poți asigura că toată lumea din compania ta are adrese de e-mail similare. Multe companii au adrese de e-mail pentru angajații lor care arată ca dandrei@firmaTa.com cu prima inițială, numele de familie și apoi numele de domeniu sau dumitruandrei@firmaTa.com cu numele complet și apoi numele domeniului. Indiferent ce formulare folosești păstreaz-o cât mai consistentă, deoarece acest lucru va fi observat de clienți și îi va ajută să decidă dacă e-mailul tău este autentic sau nu.