Așa cum am spus, astăzi vom continua cu restul de 3 motive pentru care o adresă de e-mail de domeniu are o importanță majoră pentru imaginea afacerii tale. 😀

    4. Controlul asupra adreselor;

    Acesta este un motiv la care mulți oameni nu se gândesc, dar ar trebui. Atunci când companiile permit angajaților lor să folosească un e-mail de afaceri care arată că DumitruAndrei.firmaTa@gmail.com, acești angajați pot păstra cu ușurință acea adresă de e-mail când vor părăsi compania, ceea ce poate fi în detrimentul afacerii tale, mai ales dacă angajatul pleacă în condiții nu tocmai bune.

    Folosirea  unei adrese de e-mail de domeniu pentru toți angajații permite afacerii dvs. să dețină control prin stabilirea unor proceduri pentru atribuirea și ștergerea adreselor de e-mail pe măsură ce angajații vin și pleacă. Aceste măsuri vă ajută să vă faceți afacerea și datele sale sensibile mai sigure, ceea ce este necesar în zilele noastre.

    5. Promovarea brand-ului si marketing gratuit;

    Utilizarea adreselor de e-mail de domeniu oferă marketing gratuit și promovează brand-ul afacerii tale de fiecare dată când este trimis un e-mail. De fiecare dată când cineva primește un e-mail de la tine sau de la oricine din compania ta, numele companiei tale este pus direct în fața lor și cu cât sunt mai mulți ochi care văd numele companiei tale, cu atât mai mulți oameni devin conștienți de compania ta, de produsele sale și de misiunea acesteia. De ce nu ai profita de acest marketing gratuit?

    6. Posibilitatea de a crea e-mail uri personalizate pentru afacerea ta!

    O afacere are nevoie de multe adrese de e-mail diferite nu numai pentru angajații săi, ci și pentru diferitele departamente și contacte. Cele mai frecvente dintre acestea sunt info@companiaTa.com, service@companiaTa.com, vânzări@companiaTa.com, support@companiaTa.com, marketing@companiaTa.com etc. Crearea acestor e-mailuri oferă din nou afacerii tale aspectul de a fi mai mare decât este plus implică un standard de profesionalism pe care nu îl puteți obține cu gmail, hotmail sau orice alt serviciu de e-mail gratuit.

    Deci, dacă îți iei afacerea în serios și vrei ca și alții să o ia în serios, atunci încetează să-ți mai pui reputația în mâinile serviciilor de e-mail gratuite. Fiecare afacere, indiferent cât de mare sau mică ar trebui să aibă adrese de e-mail de domeniu pentru fiecare angajat și departament din companie. Este ușor, gratuit sau în cel mai rău caz au un cost redus. Dacă nu sunteți sigur cum să creați adresele de e-mail de domeniu ale companiei tale, contactați compania de găzduire a site-ului dvs. web pentru instrucțiuni despre cum să faceți acest lucru. Majoritatea companiilor de găzduire nu numai că îți vor oferi indicații, dar vor crea adresele de e-mail pentru ține dacă ceri destul de frumos.

Acum treci la treaba!

Sursa: https://www.netsourcemedia.com/blog/7-reasons-why-you-should-use-a-domain-email-address-for-your-business/